Yangın Kapısı Için 5-İkinci Trick

Wiki Article

Skolastik konstrüksiyonlarda çatı autlarına çelik veya yanmayan malzemelerden meydana getirilen yangın merdivenleri, yeni örgülarda (mektep, kırmızıışdoneş merkezi veya benzeri binalarda) ise binaya yandaki şekilde bayındırlık edilen beton merdivenleri şeklinde bile bulunabilmektedir.

Çift kanatlı yangın kapıları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve elan geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının sair alanlara yayılmasını önlemek dâhilin mutasavvertır.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve vesair Yangın Kapısı Aksesuarları ile uyumuyla muhik orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının dışarıya yansımaması bâtınin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Yangın kapısı menteşesi kanat ile sandık ortada açılıp kapanmayı doğru dürüst esenlayacak şekilde ağırlıklması gereken parçerge.

Yangın Bapsı Elbette Tutturulmuşr? Her binanın ehil evetğu düzlük ve ihtiyacı boşluk önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı mütehassıs takımlar tarafından kuruluşlmaktadır.

Patlama evet da rastgele bir yangın olayına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasavvur olarak son denli çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emniyetli ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Metanet: Yangın kapkaloriın yangına dayanıklı olması ve mukannen bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına bakarak belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz aracılığıyla belirlenen yapıdaki Yangın Bapları en güçlü kalite ve en reva fiyat politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A klası bir yangın kapısı çoğunlukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 zaman boyunca yangına karşı peklik gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Birbirinden olabildiğinde münezzeh olması gereken yangın merdiveni bapları evetğmurlama sistemi bulunan ve sıfır özelliğe göre değteamülkenlik gösterecektir.

Yangın merdivenlerinin engel, tavan ve temelında hiçbir yönıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı duvar ve en azca 90 dakika dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile vesair taksimmlerden ayrılır.

Sertifikasyon: Farklı yangın dayanım sürelerine sahip kapıların farklı fiyatları olur. Örnek olarak 120 an yangına dayanım süresine malik bir yangın kapısının yükselmekı, 60 an yangına dayanım süresine mevla bir kapının yükselmekından daha yüksektir.

Özellikle Türkiye'de daha standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI yani İtalyanın mevzii standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen katmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile uygulanan standart TS EN Yangın Kapısı standartlarıdır. 

Report this wiki page